Monipuoliset palvelumme

Voit tuoda meille pesuun kaikenlaista vaatetta, mitä yleensäkin voi pestä. Ratkaisemme puolestasi oikeat tahranpoisto ja pesumenetelmät yli 40 vuoden kokemuksella. Rasva, purukumi, steariini ym. monet vaikeatkin tahrat lähtevät yleensä pois kemiallisessa pesussa.

Kemiallisen pikapesun eli kuivapesun, hellävaraisen emulsiopesun, vesipesut sekä viimeistelyt hoidamme yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan.

Pesulapalvelut mökkiläisille

Kempika tarjoaa myös erinomaiset palvelut mökkiläisille. Jos mökkisi tai vapaa-ajan asuntosi on esimerkiksi Kustavissa, Taivassalossa, Pyhärannassa tai muualla Uudenkaupungin lähistöllä, voit tuoda vaatteesi tai vaikka mökin matot kätevästi meille pesuun. Toimipisteemme sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä.

Kemiallinen pesu

Puvut, päällysvaatteet, ryijyt, verhot, villapaidat, silkki- ym. arat materiaalit. Pesussa ei käytetä lainkaan vettä, joten tekstiilit eivät kutistu, ja värit säilyvät hyvinä.

Emulsiopesu

Vihkipuvut, juhlapuvut ym. helmin ja paljetein koristellut arat asusteet mm. Pesussa käytetään suoja-aineita niin pesun kuin huuhtelunkin aikana suojaamassa kuituja vioittumiselta.

Vesipesu

Lakanat, pöytäliinat, peitteet, petarit, työasut ym. pesemme, viimeistelemme ja mankeloimme nopeasti pesulassamme.

Mattopesut

Pesemme räsy-, ym. konepestävät puuvillamatot pikaisesti itse pesulassamme. Tasopestävät ym. erikoismatot toimitamme eteenpäin pestäviksi yhteistyökumppanillemme. Toimitusaika on 1 vko – perjantaista perjantaihin.

Työvaatepesut

Yritysten suoja-asut, työtakit mm. pesemme erityisesti tätä varten räätälöidyllä pesuohjelmalla pikaisesti.

Nahkahuoltovälitys

toimitusaika n. 3 vkoa

Pesulastamme voit myös ostaa:

Erilaisia tekstiilien huollossa käytettäviä aineita ja tarvikkeita. Kysy lisää myytävistämme tuotteista.

Olemme Hyvä pyykki -jälleenmyyjä

Hyvä Pyykki, hajuton ja zeoliititon pyykinpesuaine

Hellävarainen mutta tehokas pyykinpesuaine Sinulle, pyykillesi ja pesukoneellesi

Lue lisää täältä

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

matot2

matot3

hyvapyykki.jpg