Pikapesula Kempika yrityksenä

Kempika Oy on Uudessakaupungissa toimiva pikapesula, jonka historia ulottuu aina vuoteen 1971 asti. Kempika tarjoaa monipuoliset pesulapalvelut niin yrityksille kuin yksityisillekin ammattitaidolla ja kokemuksella.

Toimintaperiaatteemme ja arvomme

Alusta alkaen toimintaperiaatteisiimme ovat kuuluneet asiakkaiden henkilökohtainen ja nopea palvelu sekä korkea työn laatu. Olemme pyrkineet seuraamaan pesuteollisuuden uudistuksia ja pitämään konekantamme ajanmukaisena. Pyrkimyksenämme on ollut myös kouluttaa henkilökunnan ammattitaitoa niin oppisopimuskoulutuksilla kuin muilla alan ammattilaisten tarjoamilla tiedoilla. Viimeaikaisten uudistusten avulla olemme halunneet tehostaa ja järkeistää työn kulkua uudistamalla merkkaus, atk ym. toimintoja.

Lisäksi olemme siirtyneet entistä ympäristöystävällisimpiin pesumenetelmiin. Uusien nestemäisten pesuaineiden annostelujärjestelmien ansiosta luonto kuormittuu entistä vähemmän eikä pesuainejäämiä ja ylimääräistä pesuainemenekkiä synny. Uusi talteenottojärjestelmä säästää vettä ja uudet koneet säästävät lisäksi sähköä.

Tulevaisuus

Olemme saaneet palvella kaikkia asiakkaitamme, niin yhteistyökumppaneitamme kuin yrityksiä ja yksityisiäkin asiakkaitamme näiden vuosien aikana ja iän karttuessa haluammekin varmistua, että rakasta pesulaamme jatkaisi henkilö tai perhe, joka kunnioittaisi perinteitämme ja ennen kaikkea asiakkaitamme tarjoten heille huippulaatuista pesulapalvelua.