Monipuoliset pesupalvelut

Pikapesula Kempika palvelee asiakkaitaan Uudessakaupungissa.

02 8424 203

Pesemme vaatteesi arkivaatteista juhla-asuihin ja arkoihin materiaaleihin sekä kaikki kodin tekstiilit.

Pesussa ei käytetä lainkaan vettä, joten tekstiilit eivät kutistu ja värit säilyvät hyvinä.

Tarjoamme pöytäliinojen ja lautasliinojen vuokrausta kaikkiin kodin juhliin. Vuokraamme myös froteepyyhkeitä ja mattoja.

Tutustu monipuolisiin palveluihimme. Voit tuoda vaatteesi pesuun samalla, kun hoidat muita asioita kaupungilla ollessasi.

Pikapesula Kempika Nordman Oy

Pikapesula Kempika palvelee asiakkaitaan Uudessakaupungissa. Palvelemme alueen kuluttajia sekä yrityksiä erilaisissa pesupalveluissa. Kauttamme on myös mahdollista vuokrata pöytäliinoja ja lautasliinoja erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Asiakkaamme tulevat Uudenkaupungin lisäksi Laitilasta, Taivassalosta, Kustavista ja muualta alueen lähikunnista.  

Ota yhteyttä »

Pesula-alan palvelut asiakaslähtöisesti

Palveluihimme kuuluu muun muassa kemiallinen pikapesu eli kuivapesu, hellävarainen emulsiopesu, vesipesut sekä viimeistelyt. Kaikki palvelumme hoidetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeen mukaan.

Yrityksemme on perustettu vuonna 1971. Yrityksen nykyinen omistaja toimi yrityksen palveluksessa vuosituhannen alusta ennen siirtymistään yhtiön johtoon vuoden 2018 alussa.

Pesulapalvelut »

Pöytäliinat ja lautasliinat juhliin

Vuokraamme lautasliinoja ja pöytäliinoja erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Autamme alueen pitopalveluyrityksiä luomaan juhlistasi unohtumattomat. Lue lisää ja kysy tarjousta palveluistamme!

Painehuuhtelukoneen vuokraus

Meiltä saat vuokrattua tekstiilipesurin käyttöösi. Voit vuokrata pesuria tunniksi tai vaikka koko viikonlopuksi. Kysy lisää, niin sovitaan vuokraus tarpeen mukaan.

Vuokrauspalvelut »

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteydenottolomake