PESULAPALVELUT

Otamme vastaan kaikenlaista pyykkiä.

02 8424 203

Pesula Uusikaupunki

Pesulan palveluista nauttivat niin kuluttajat kuin yrityksetkin. Voit tuoda vaatteesi pikapesuun samalla, kun hoidat muita asioita kaupungilla. Saat nopeasti paidat, takit, muut vaatteet sekä liinavaatteet takaisin puhtaan raikkaina ja valmiiksi viikattuina.

Pesemme pyykkisi pitäen huolta, että materiaaleille käytetään vain niille tarkoitettuja pesuaineita. Laadukas työnjälki yhdistyy kustannustehokkaaseen palveluun. Pesemme paikan päällä kaikki muut paitsi tasopesumatot ja nahasta valmistetut vaatteet.

Voit tuoda myös räsymatot pesulaamme. Laajan yhteistyöverkostomme avulla voimme ottaa vastaan kaiken pyykin ja huolehtia, että se tulee sovitussa ajassa puhtaaksi.

Kemiallinen pesu

Puvut, päällysvaatteet, ryijyt, verhot, villapaidat, silkki- ym. arat materiaalit vaativat kemiallista pesua. Pesussa ei käytetä lainkaan vettä, joten tekstiilit eivät kutistu ja värit säilyvät hyvinä.

Emulsiopesu

Vihkipuvut, juhlapuvut ym. helmin ja paljetein koristellut arat asusteet pestään emulsiopesulla. Pesussa käytetään suoja-aineita niin pesun kuin huuhtelunkin aikana suojaamassa kuituja vioittumiselta.

Vesipesu

Lakanat, pöytäliinat, peitteet, petarit, työasut ym. pesemme, viimeistelemme ja mankeloimme nopeasti pesulassamme.

Työvaatteiden pesu ja muut pesupalvelut yrityksille

Kuten työvälineet, myös työvaatteet kaipaavat kunnostusta. Työvaatteen oikealla huollolla ja pesulla varmistat, että työpuku kestää pidempään ja näyttää aina puhtaalta.

Pitkiä asiakassuhteita

Tarjoamme yrityksille kertaluonteista pesupalvelua sekä pidempiaikaisia yhteistyösopimuksia. Räätälöimme palvelun aina sinun tarpeidesi mukaan. Tuo suojatakit ja työtakit pesuun säännöllisesti.

Pesulapalvelut mökkiläisille

Kempika tarjoaa myös erinomaiset palvelut mökkiläisille. Jos mökkisi tai vapaa-ajan asuntosi on esimerkiksi Kustavissa, Taivassalossa, Pyhärannassa tai muualla Uudenkaupungin lähistöllä, voit tuoda vaatteesi ja mökin matot kätevästi meille pesuun. Toimipisteemme sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä.

Muut palvelut

  • Nahkahuoltovälitys (toimitusaika n. 3 viikkoa)
  • Myymme tekstiilien huollossa käytettäviä aineita ja tarvikkeita
  • Meiltä saa myös kodin siivousaineet ja tarvikkeet.
  • Toimimme Hyvä Pyykki -pesuaineen jälleenmyyjänä

Ota yhteyttä »

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteydenottolomake